VISAGIE

Bij Beauty Center Tiel kunt u terecht om uw perfecte look te creëren samen met onze make-up artist.
Onze make-up artist heeft een breed scala aan specialisaties. Daarom kunnen wij als een van de weinigen voor iedereen met alle huidtypen professionele make-up en advies op maat aanbieden.

Bij Beauty Center Tiel hechten wij veel waarde aan kwaliteit en dit geldt ook voor de make-up producten waar mee wordt gewerkt. Het exclusieve Italiaanse merk RVB LAB is ontworpen door een team van internationale make-up artiesten en is gekend voor zijn kwaliteit en uitstraling. Dankzij de unieke technologie in elk product kunnen wij een make-up merk aanbieden voor iedereen die op zoek is naar een mooi en professioneel resultaat, voor een everyday look of voor speciale gelegenheden.

 

QUICK MAKE-UP

Na een gezichtsbehandeling geven we de ogen extra dimensie door snel de wenkbrauwen bij te tekenen, mascara aan te brengen en een lijntje te tekenen. Deze make-up is zeer beperkt.

 

DAG MAKE-UP

Lichte en natuurlijke make-up voor overdag. Een crème met een tintje als basis. Wenkbrauwen, ogen, wangen en de lippen krijgen een zachte touch om zo een frisse uitstraling te krijgen.

 

AVOND MAKE-UP

Bij een avond make-up mag het allemaal net wat meer. Meer kleur.., meer dimensie… en wat donkerder! Samen met onze make-up artist zorgen wij voor jou ultieme avond make-up.

 

BRUIDSMAKE-UP

Een goede bruidsstyling zorgt ervoor dat u vol vertrouwen aan uw trouwdag kunt beginnen en bij ons bent u aan het juiste adres.

Naast huidverzorging, huidverbetering & huidverjonging zijn we gespecialiseerd in professionele visagie! De make-up artist van Beauty Center Tiel weet wat er nodig is om op uw grote dag te laten stralen want u bent het middelpunt. Door de sterke punten in uw gezicht te accentueren en eventuele oneffenheden te camoufleren zullen wij ervoor zorgen dat u staalt op de mooiste dag van uw leven. Tevens is het mogelijk om bij uw thuis of op locatie uw bruidsmake-up door ons te laten verzorgen! Ook kunnen wij de make-up van de gasten op de trouwdag verzorgen.

Wij bieden ook speciale bruidsarrangementen aan voor een mooie, gladde en stralende huid zonder oneffenheden zodat u kunt stralen op uw trouwdag. Hierbij kunt u denken aan de volgende bruidsarrangementen:

– Bruidsarrangement Silver

– Bruidsarrangement Gold

– Bruidsarrangement Platinum

– Bruidsarrangement Diamond

Intake en proefmake-up

Enkele weken voor de bruiloft komt u eventueel langs voor een kosteloos consult zodat wij een huidanalyse kunnen maken en uw wensen kunnen bespreken. Ook is het mogelijk om te komen voor een proef make-up sessie. Tijdens de proefmake-up maken we foto’s en noteren we de producten die we gebruikt hebben.

Schoonheidsbehandeling

Vervolgens komt u binnen twee weken en uiterlijk een week voor de trouwdatum voor een gezichtsbehandeling om de huid grondig te reinigen. En uiterlijk drie dagen voor je trouwdatum kom je voor het vervolg van je schoonheidsbehandeling waarbij wij u een OxyGeneo behandeling geven voor de ultieme Glow.

De inhoud van de gezichtsbehandelingen zijn afhankelijk van de gekozen arrangement, alleen de handmassage en de OxyGeneo behandeling zit standaard in alle 4 de arrangementen.

Bruidsmake-up

Op de trouwdag zelf komt u bij ons in de salon, natuurlijk is het ook mogelijk dat de make-up artist bij u op locatie komt voor de bruidsmake-up.

Mocht je meer informatie over de bruidsarrangementen willen dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Bereid je huid voor op de grote dag samen met Beauty Center Tiel!

 

MAKE-UP OP LOCATIE

Ook is het mogelijk dat wij op locatie komen voor het verzorgen van je make-up. Vraag naar de voorwaarden.