Massages

Gun uzelf een lekker verwen moment bij Beauty Center Tiel. Wij hebben een omvangrijke aanbod aan massages voor dames en heren. Tijdens het intakegesprek luisteren wij graag naar uw wensen en eventueel uw lichamelijke klachten.

 

NIEUW! Zwangerschapsmassage

Laat je zelf en je baby in je buik helemaal tot rust komen door een zwangerschapsmassage bij Beauty Center Tiel. Een massage kan lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap verlichten, maar ook geestelijk een emotionele spanningen die je ervaart, verminderen. Zo kan er onzekerheid, spanningen en angst voor bijvoorbeeld de bevalling zijn of zit de aanstaande moeder gewoon niet lekker in haar vel. Een massage maakt de spieren soepeler. De ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust. Het lichaam kan zich herstellen. Door deze ontspanning kan de zwangerschap bewuster en intenser ervaren worden.

 

Hotstone massage

Geniet van het ontspannende massage van de rug met warme stenen en bekwame handen tijdens een hotstone massage waarbij de warmte van de stenen lang doorwerken.

 

Chocolade treatment massage 

Heerlijke sensationele chocolade massage op de rug, afgesloten met een kop warme chocolademelk met slagroom.

 

Chocolade gezicht treatment massage 

Héérlijke chocolade gezichtsmassage, afgesloten met een kop warme chocolademelk met slagroom

 

Anti-stress massage extra

Hoofd, nek, schouders en gezichtsmassage, totale massage voor algehele ontspanning van die gespannen gebieden. Werkt goed voor hoofdpijn ,stress vermoeidheid en verzacht gezicht spieren.

Anti-stress massage

Hoofd-nek-schouders massage werkt ontspannend en geeft verlichting van de pijnlijke spierknopen. Heeft een ontspannende werking .Werkt goed tegen hoofdpijn, stress en gespannen nekspieren… je voelt je fit!

 

Ayurvedische massage

Heeft een reinigend effect,ontspant,voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Verbeterd de weerstand, bestrijd stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Helpt bij burn-out, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.

 

Klassieke massage

Massage vooral gericht op het soepel maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen, tegelijk een ontspannend effect. In combinatie met ontspanningsmassage wordt het maximale effect bereikt.

Ontspanningsmassage

Massage van hele lichaam voor totale ontspanning. Heerlijk bij vermoeidheid, stress, slapeloosheid of om gewoon heerlijk te relaxen. Met eventueel aromatisch geurende oliën.

 

Voetreflexmassage

Voetmassage is bedoeld om ontspanning te geven, via de voeten werkt die ontspanning door op het hele lichaam. Het zorgt voor goede doorbloeding en stimuleert de energie stroming in het lichaam.

 

Gezichtsmassage

Gezichtsmassage kan stress, spanning, hoofdpijn en uitputting wegnemen. Kalmeert de zenuwen, verbeterd de bloedsomloop en geeft de huid een gezonde glans. Je voelt je enorm verfrist en ziet er jonger uit!