Het alternatief voor facelift!

 

Wat is Ulthera?

Een HIFU behandeling bij Beauty Center Tiel wordt met het Ulthera apparaat uitgevoerd en is een veilige behandeling die de kracht van ultrasound gebruikt om uw huid op een natuurlijke wijze zonder risico en vrijwel pijnloos te liften en te verstrakken zonder naalden, operatie en hersteltijd.

 

Waar wordt Ulthera voor gebruikt?

Ulthera kan u met slechts één behandeling helpen o.a. uw hals, de onderkant van uw kin, kaaklijn en uw wenkbrauwen te liften en verstrakken. Tevens helpt het bij het verminderen van de lijntjes en rimpels rondom uw mond en op uw decolleté. 

 

Wat zijn de resultaten na een behandeling met de Ulthera?

Het effect van deze behandeling is direct zichtbaar en neemt tot ongeveer 90 dagen na de behandeling nog toe. Optimaal resultaat is zichtbaar na 3 maanden. Vervolgens heeft u circa anderhalf jaar plezier van uw behandeling.

 

Hoe werkt Ulthera? 

Ulthera stimuleert de aanmaak van nieuw collageen door middel van micro gefocuste ultrasound energie tot in de diepste huidlagen, dezelfde laag waarop een chirurgische facelift werkt. Vervolgens wordt er micro gefocuste ultrasound energie afgegeven op exact de juiste diepte onder uw huid. Het weefsel wordt verhit zonder het huidoppervlakte en de omringende huidstructuren te beschadigen. Als reactie op de afgeleverde energie wordt in de huid het wondhelingsproces op gang gebracht. Dit proces bevordert de aanmaak van nieuw collageen en elastine. De huid wordt geleidelijk op een natuurlijke manier gelift en verstrakt, waardoor u er weer jeugdig en stralend uitziet.

 

Wat kun je verwachten van de ulthera behandeling?

• Facelift zonder operatie, littekens en hersteltijd

• Langdurig anti-aging effect met 1 behandeling zonder een kuur

• De behandeling stimuleert de aanmaak van lichaamseigen collageen 

• De behandeling duurt afhankelijk van de zone gemiddeld 30 tot 90 minuten en is vrijwel pijnloos

• Resultaat is natuurlijk en na enkele maanden te zien, eindresultaat kan per persoon verschillen

• Er is geen herstelperiode nodig: je kunt direct weer de dagelijkse werkzaamheden oppakken

 

Voor wie is ulthera niet geschikt?

  • Patiënten met open wonden of huidschade in het te behandelen gebied
  • Bij ernstige of cystische acne in het te behandelen gebied
  • Stollings- en hartritmestoornissen en stoornissen aan het immuunsysteem
  • Implantaten ( bijvoorbeeld pacemakers of defibrillators) of metalen implantaten in het te behandelen gebied

 

Is de behandeling pijnlijk?

De HIFU behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren, indien nodig kan altijd pijnstillers een half uur voor de behandeling worden ingenomen. De meeste patiënten beschrijven het gevoel tijdens de ingreep als lichte tot matige prikkeling of een gevoel van warmte onder de huid. Dit is de ultrasone energie, waarop de werking van het liften en verstrakken is gebaseerd, die afgegeven wordt in het weefsel.