Openingstijden zonder afspraak

  • Donderdag 18.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

  Wij werken op afspraak, op de donderdagavond tussen 18.00 en 21.00 uur en zaterdag middag tussen 12.00 en 17.00 uur kunt u zonder afspraak binnen lopen voor behandelingen en uiteraard voor informatie over onze behandelingen en producten. Voor alle andere dagen en tijden kunt u telefonisch een afspraak maken of online een behandeling reserveren.

  Op de donderdagavond bieden wij de korte behandelingen aan voor een aangepast tarief.

   

  Koopzondag op afspraak 

  • Zondag 12.00 – 17.00 uur

  Op koopzondag zijn de meeste winkels open tussen 12.00 en 17.00 uur. Wij zijn op de koopzondag enkel op afspraak open tussen 12.00 en 17.00 uur.  U kunt heel makkelijk uw afspraak online inplannen. Natuurlijk mag u ons ook bellen voor combinatie en duo behandelingen.

  Eerstvolgende koopzondag in 2019:  3 november 1 december, 15 december 22 december, 29 december.

  Contact

  Wilt u meer informatie over onze behandelingen of wenst u een afspraak in te plannen? U kunt ons bellen, mailen of een WhatsApp sturen voor al uw vragen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht u direct een behandeling willen boeken dan kunt u online een afspraak reserveren.

   

  Bereikbaarheid

  Wij zijn gevestigd nabij het centrum van Tiel. De locatie van de salon is zeer centraal en ligt op de hoek van de Sint Agnietenstraat en het gezellige Korenbeursplein. Op 2 minuten loopafstand bevindt zich de parkeergarage de Westluidense Poort. In november en december is parkeren op alle zaterdagen en zondagen gratis. Ook in de parkeergarage Westluidense Poort.

   

  Spaarpuntensysteem

  Uw huid vraagt om een specifieke verzorging om haar in optimale conditie te krijgen en natuurlijk te houden. Eens per vier tot acht weken naar de schoonheidsspecialiste is essentieel, ook ik het belangrijk om de behandeling thuis voor te zetten met de juiste producten.

  Bij Beauty Center Tiel spaart u automatisch punten op behandelingen en producten! Zonder kaarten en stempels.

  • Bij elke €50 die u besteedt aan behandelingen ontvangt u een spaarpunt.
  • Per 10 punten ontvangt u €10 korting.
  • Het is mogelijk om maximaal 30 punten per keer in te leveren.

   

  Cadeaubon

  Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

  Beauty Center Tiel biedt cadeaubonnen waarmee u heel eenvoudig uw moeder, man, zus, dochter, vriendin of collega een groot plezier doet. De cadeaubon is verkrijgbaar is verkrijgbaar vanaf €10 en wordt leuk ingepakt. De bon kan gebruikt worden voor behandelingen en / of producten.