BROW BAR

Met de BROW BAR van Beauty Center Tiel zorgen wij dat uw eigen wenkbrauwen er perfect gestyld uitzien. Aan de hand van uw gezicht en de wenkbrauwen bepalen wij de wenkbrauwvorm. Daarnaast geven wij tips en tricks bij het aanbrengen van wenkbrauwproducten.

Waxen

Wij waxen uw wenkbrauwen met LycoJet EyeBrow Hotwax van Lycon! Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons.

LycoJet verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet. Deze super zachte Lycon wax behandelingen zijn vrijwel pijnloos en geschikt voor ieder huidtype.

 

Onderstaand vindt u een overzicht van onze behandelingen:

 

FULL TREATMENT: shapen, waxen, epileren, bijknippen & verven

TOUCH UP: shapen, waxen, epileren, bijknippen & eventueel bijtekenen

TEEN BROWS: shapen, waxen, epileren & bijknippen

MEN BROWS: shapen, waxen, epileren & bijknippen.

Threading

Wilt u snel van de ongewenste haartjes in uw gezicht af? Dat kan bij Beauty Center Tiel. Onze nieuwste techniek, threading, verlost u effectief en langdurig van vervelende haartjes op uw bovenlip, kin, wangen of voorhoofd. Een uitkomst wanneer u allergisch bent voor waxen en of scheren.

Oosters ontharen
Threading is een oude, Oosterse manier van ontharen. Met twee draadjes, welke kruislings volgens een speciale techniek bewegen, verwijderen we zelfs de kleinste donshaartjes, die met een pincet vaak lastig te pakken zijn. Deze manier van ontharen is huidvriendelijk en hygiënisch. Bovendien blijven de haartjes lang weg en komen ze net als waxen fijner terug.

Geschikt voor ieder huidtype
Oosters epileren is geschikt voor het ontharen van de bovenlip, kin, wangen, voorhoofd en wenkbrauwen en is geschikt voor ieder huidtype. Threading een veilige ontharingsmethode.

Ideaal voor mooie wenkbrauwen
Wilt u mooie, strakke wenkbrauwen en bent u allergisch voor waxen of scheren? Dan is threading voor u de ideale techniek. We verwijderen de haartjes in een nette lijn en geven u zo ultiem gestylde wenkbrauwen.